Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Літо наближається з новим Audi A5 Cabriolet

З початком літнього сезону виробники преміум автомобілів намагаються презентувати відкриті модифікації своїх моделей тому сьогодні мова піде про нове покоління Audi A5 Cabriolet. Актуальність новачка не викликає питань, адже заможні європейці полюбляють розкішні кабріолети, які є прапороносцями гламурного стилю життя та завдяки яким легко створити ефектний образ успішної людини.

Audi A5 Cabriolet побудований на абсолютно новій платформі запозиченої у седану А4. Таким чином, німецький виробник зробив досить вдалий крок у напрямку головних конкурентів з BMW і Mercedes-benz. Крім витончених форм, A5 Cabriolet може похизуватися непоганими технічними характеристиками. На європейському ринку найбільший попит чекає на версію з індексом 2,0 TDI. Високопродуктивний дизельний двигун потужністю 190 к.с. жваво прискорює відкриту А5 до 100 км/год за 7,8 секунди, при цьому середня витрата пального складає біля 5 літрів палива на кожні сто кілометрів пробігу. Досягти таких показників вдалося не в останню чергу завдяки зменшенню ваги кузова на 40 кг в порівнянні з попередником.

В інтер'єрі відкритої A5 нас зустрічає вже знайома архітектура передньої панелі. Аскетичний зовнішній вигляд центральної консолі компенсують високоякісні матеріали обробки та сучасний мультимедійний комплекс ММІ. Керування функціями здійснюється через сенсорну шайбу, а результат виводиться на планшеті, закріплений в верхній частині торпедо.

За задніми сидіннями розмістилися спеціальні шумо- та повітропоглинаючі панелі. В Audi вирішили невигадувати зайвого і використали м’який складаний дах, який чудово виглядає та не здорожує автомобіль. Крім цього, це дозволило зберегти 320-літровий багажний відсік, який при піднятому даху збільшується до 380 літрів. Процес складання даху займає всього 15 секунд, що є відмінним результатом серед автомобілів цього класу.

З офіційного прес-релізу ми довідалися про безліч інноваційних рішень та технологій доступних на новому A5 Cabriolet. В базову комплектацію Audi A5 Cabriolet встановлюється значно більше опцій, за які на седані доведеться доплачувати, тому і ціна на відкриту модифікацію стартує з позначки у 40 тисяч євро…

 

14.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Літо наближається з новим Audi A5 Cabriolet

Політика конфіденційності